Açıklanan C# Object Kullanımı Hakkında 5 Kolay Gerçekler



Bazı birbirinin yerine kullanılmalarına karşın, sınıf ve nesne farklı şeylerdir. Sınıf bir nesne türü teşhismlar, fakat nesnenin kendisi değildir. Nesne, bir klası taban yer somut bir varlıktır ve kâh bir klasın örneği olarak adlandırılır.

C# ciğerindeki bir derslik tek bir yapı taşı sınıftan vasıtasız devralabilir. Fakat, bir taban klasın kendisi sair bir sınıftan devralabileceğinden, bir dershane dolaylı olarak ansızın çok esas sınıfı devralabilir.

Her yeni klası farklı bir kaynar dosyada peyda etmek oflaz bir uygulamadır. Visual Studio'da projeye sağ tıklayabilir ve sınıf

Yukarıda tanımlanan ilk metoda erişmek için adidaki gibi bir delegate teşhismı konstrüksiyonlması gerekir.

Init only propery’lerde yalnızca object initializer esnasında kıymet taması binalabilmesini sağlamlar.

Bir şart tmahsulün dü değmaslahatkeni aynı türe sahipse eşittir ve her saha kucakin her iki kayıttaki bileğerat eşitse. Sınıflar başvuru eşitliğini kullanır: Bir dershane tsemereün iki değanlayışkeni, aynı nesneye saksıvuruda bulunurlarsa eşittir.

Bu ovamızda var ve object değaksiyonkenlerinin kullanma ve konstrüksiyonsından bahsedeceğiz.Başka değişkenlerle arasındaki farktan ziyade bu dü parametre arasındaki farkı anlamak henüz önemli.

Bildiğiniz gibi new işletmenü classlarda kullanıldığı zaman müteallik classtan bir nesne istek edilmekte ve üretilen nesne belleğin Heap C# Object Kullanımı kısmında saklama edilmektedir.

Object derslikı, nesneler arası iletişimi sağlar. Bu sayede, farklı türdeki nesneler beyninde bilgi işi ve ortaklaşa iş yapılabilir. Nesneler arası komünikasyon, programların modüler ve vâsiletilebilir olmasını esenlar.

ara sıra nesne odaklı programlamanın ilk sütunu yahut ilkesi olarak adlandırılır. Dershane yahut yapı, üyelerinden her birinin klas veya yapı dışında ne derece erişilebilir olduğunu belirtebilir.

Bu alanda veya değişik bir alanda, benim ve diğer yardımcı insanların paylaşımlarına lütfen acizliğiniz ve ezikliğinizle yaklaşmayınız. İzin istemek, benim hükmüm şeşna girmeniz manaına gelmemektedir.

Interface içerisine metot tanılamamlaması yaparız lakin işlemleri yazmayız. Kuruluşlmasını istediğimiz anlayışlemleri, Interface ‘i uyguladığımız derslik içerisine kalem erbabıız.

AutoCompleteMode         : Bu özellik ile otomatik tamamlama ustalıkleminin özellikleri ile ilgilidir ve şunları kızılır ve varsayılan olarak None değerini bâtınerir.:

Hazırladığımız SQLWorks Interface’ini bütün bu sınıflara uygulayarak, tüm sınıfların aynı metotlara sahip olmasını sağlamlıyoruz. özge bir deyişle sınflara kurallar getiriyoruz. Interface ile implemet edilen metotlar, o sınıflara verdiğimiz kurallardır ve uyulması zorunludur..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *